Gezondheid

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Afhankelijk van waar je woont, kunt u een speciale tl-licht of een vitaminesupplement nodig hebben, omdat het lichaam een ​​tekort van D3 kan zijn. Het is waarschijnlijk dat je niet eens weet hoe belangrijk deze vitamine is voor je lichaam! Laten we eens kijken naar alles wat er mee verbonden.

Wat is vitamine D3?

Alvorens te begrijpen, wat is het voordeel van dit ingrediënt, je moet weten wat het is. Vitamine D3 is de meest beschikbare vorm van vitamine D. Het kan worden verkregen van een aantal producten, meestal verrijkt, hoewel het aantal vrij klein. De belangrijkste manier om – wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht op de huid. Het vitamine essentieel voor een aantal functies in je lichaam, toch veel mensen niet genoeg van krijgen, vooral in de winter. Dit betekent dat de juiste voedingssupplementen. Volgens een recent onderzoek, meer dan een miljoen mensen met een verminderde niveau van vitamine D. Het is de moeite waard gezien het feit dat zonnebrandcrème, ondanks het feit dat het gebruik ervan is duidelijk, er kan een probleem zijn – ze blokkeren de productie van vitamine D3 in het lichaam. Dit betekent niet dat ze moeten opgeven, hoeft alleen maar om de kloof D3 uit andere bronnen te vullen, in de eerste plaats met behulp van speciale vitamine complexen.

Hoeveel vitamine we nodig hebben en hoe het te krijgen?

Zowel volwassenen als kinderen worden aangemoedigd om 600-4000 eenheden vitamine, maar om dit aantal te bereiken in de winter is erg moeilijk. Eten stof is zeldzaam, meestal zuivelproducten, granen en granen verrijkt met deze vitamine voor de gezondheid van mensen te verbeteren. Vette vis zoals zalm, tonijn en sardines, alsmede eieren en shii-take paddestoelen zijn natuurlijke bronnen van de gewenste vitamine, maar wordt geabsorbeerd slechts in bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld, de aanwezigheid in het lichaam voldoende ijzer. Kortom, aan de vitamine uit de voeding krijgen in absolute aantallen is heel moeilijk. Om te begrijpen wat is de situatie met D3 in uw specifieke geval, voorleggen aan een bloedonderzoek. Dit is belangrijk omdat vitamine D3 is geassocieerd met een aantal nuttige eigenschappen. Laten we eens kijken naar de meest indrukwekkende van hen in meer detail. U wilt uzelf te verstrekken een plezier!

Mood enhancement

In de hersenen zijn receptoren voor vitamine D3. Lage niveaus van de stof kan leiden tot problemen met de stemming, omdat het noodzakelijk is voor het lichaam om neurotransmitters, chemische stoffen die helpen stabiliseren emoties vervaardigen. Als je constant merkt zelf depressieve stemming of zelfs lijden aan depressie, denken, is niet of de oorzaak van een dergelijk probleem in het tekort aan vitaminen in het lichaam?

Bescherming hart

Recente studies hebben aangetoond dat vitamine D3 een rol kan spelen bij de regulering van de bloedsuikerspiegel en de gezondheid op de lange termijn te versterken. Vergeet niet dat alle functies in het lichaam is met elkaar verbonden. Wanneer u een aspect te ondersteunen, bijvoorbeeld gezondheid van de botten, ondersteun je alle andere functies van het lichaam. Gevolgen voor de gezondheid van het hart perfect illustreert deze situatie: het effect is indirect, maar uiterst belangrijk, vooral voor mensen met een aanleg voor hart- en vaatziekten of andere risicofactoren

.

Versterking van de botten

De wetenschappers zeggen dat vitamine D3 helpt om het niveau van calcium en fosfor te reguleren in het lichaam, dat is belangrijk voor een gezonde en sterke botten. Bovendien, vitamine nodig voor de groei en de vorming van nieuwe cellen botstructuur. De tekortkoming van deze stof verhoogt het risico van bot beschadigingen en osteoporose. Om het niveau van D3 monitor die u gedurende het hele leven, op oudere leeftijd niet te lijden van broze botten.

Kankerpreventie

Volgens sommige bronnen, vitamine D3 kan worden gekoppeld aan de preventie van kanker, vooral als bij tumoren van de colon, montage of borstkanker. De theorie is logisch omdat deze vitamine helpt reguleren de celgroei, en dus potentieel voorkomt de vorming van cellen in tumorweefsels. Maar wetenschappers er rekening mee dat deze rekening moet verder worden onderzocht. Wetenschappers hebben niet in staat om volledig te begrijpen van de relatie tussen kanker en vitamine echter om te gaan met het tekort van nuttige stoffen zal zeker niet een vergissing zijn geweest. Alle maatregelen te nemen om zich te beschermen tegen kanker, geschikt.

Geheugenconsolidatie

Het vitamine D3 receptor in de hersenen is niet alleen noodzakelijk om emoties te beheersen. Wanneer u wordt geconfronteerd met een tekort van noodzakelijke stoffen, de receptoren zijn niet in staat om normaal te functioneren, waardoor het risico op dementie verhoogt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het risico van cognitieve problemen wordt vier keer hoger voor degenen die een laag niveau van de essentiële vitamine hebben. Als u weet dat u het risico op het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer of andere dergelijke ziekten, moet u de D3-niveau te volgen. Dit zal u helpen om een ​​goed geheugen op oudere leeftijd te houden.

versterking van het immuunsysteem

Vitamine D3 uw lichaam nodig heeft om de gezondheid te herstellen. Cellen, die het immuunsysteem nodig vitamine D3 om te vechten tegen ziekteverwekkers zoals virussen en verschillende bacteriën. Wanneer het niveau van vitamine D3 aanzienlijk is verminderd en het tekort begint, zult u merken dat je ziek veel vaker. Het feit is dat je lichaam verliest gewoon van het normale vermogen om infecties te bestrijden. In de winter is dit probleem wordt bijzonder acuut. Vitamine complex zal helpen om dit te voorkomen.

Stabilisatie van bloeddruk

Experts zeggen dat de vitamine speelt ook een belangrijke rol in het systeem dat bloeddruk regelt. Het gebrek aan vitamine verergeren problemen met de druk, vooral bij mensen die gevoelig zijn voor hen. Volledige diagnose van het organisme. Misschien, in plaats van geneesmiddelen uit de druk je gewoon verwijderen van een tekort van D3.

Een normaal spijsverteringsstelsel

Vitamine D3 speelt een belangrijke rol bij de onderdrukking van ontstekingsprocessen in de darm. Mensen die lijden aan het prikkelbare darm syndroom, meestal gekenmerkt door een tekort aan deze vitamine. Deficiëntie resulteert in een verhoogde ontstekingsreactie in het spijsverteringskanaal, waarbij de symptomen van de ziekte versterkt. Als u lijdt aan deze ziekte, probeer niet alleen te houden aan goede voeding, het stabiliseren van de toestand van de microflora, maar ook om een ​​bloedtest te doen om uit te sluiten de waarschijnlijke tekort van D3.

De beste sportuitslagen

Vitamine D3 helpt spierkracht te verhogen, verbetert de balans, en geeft goede resultaten, die deelnemen aan de stofwisseling in de spieren. In het kort, zal het gebruik van deze vitamine helpen om in vorm! Als u van plan bent om deel te nemen aan wedstrijden of gewoon wilt sneller gewicht te verliezen, moet u dit feit te overwegen.

Mogelijke bescherming tegen diabetes

Volgens sommige bronnen, vitamine D3 helpt om insuline te reguleren. Deze stof helpt om het glucosegehalte in het bloed te stabiliseren, omdat het de werking van insuline, ondersteunt en van de gezondheid van de cellen van de alvleesklier. Dit complex effect is van groot belang, zodat mensen met diabetes van welke aard of die een risico lopen op het ontwikkelen van de ziekte, moet u niet alleen het niveau van glucose in het bloed, maar de hoeveelheid vitamine D regelmatig te controleren.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...