Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, meningen, opmerkingen, prijs, waar te kopen,

Elke auto-eigenaar wil dat zijn vier wielen vriend altijd onberispelijk uitzag. Om dit te doen, op de markt is er een breed scala van verschillende gereedschappen voor auto-onderhoud. Deze reinigende middelen, shampoos voor wasmachines, betekent om lak te herstellen. Onder hen, nam een ​​prominente plaats is uniek in zijn effect drug – silaan Guard. Schiep de wereldberoemde Japanse bedrijf de productie van cosmetica Willson.

Tal van echte reviews over silaan Guard te vertellen dat de nieuwe remedie vloeibaar glas voor de auto al is erin geslaagd om populariteit kopers te krijgen en wordt aanbevolen als een effectief middel voor de verzorging van de auto niet alleen de eigenaars van voertuigen, maar ook professionals. Dit revolutionaire product, gemaakt door de beste technologen, helpt om een ​​heldere en verzadigde kleur van de carrosserie ongewijzigd te handhaven en geef het een Shine voor een lange tijd tot 12 maanden.

Unieke vloeibare glas voor auto’s kunnen ook auto te dekken geven is gegarandeerd waterafstotend effect. Bij de toepassing van het gereedschap is gevormd uit een vaste polymeerfolie, die het mogelijk maakt om het lichaam te beschermen tegen verschillende krassen, corrosieve chemicaliën in de winter, en alkalische shampoos, die worden gebruikt in wasmachines in salons. Opgemerkt zij dat een component bestaande samenstelling van het geneesmiddel speelt ook een rol bij voorkeur het vloeibare glas tijdens de aankoop. Gebruiksgemak heeft aangetrokken vele auto-eigenaren.

Real beoordelingen over silaan Guard

De glas vloeistof silaan Guard heeft al aan populariteit gewonnen onder autobezitters dankzij de uitstekende Japanse kwaliteit en gebruiksgemak. Vaak zie je feedback over wat klanten had niet verwacht zo’n een goed effect van het gebruik van vloeibaar glas. Velen zeggen dat de drug is perfect verbergt kleine krassen op de achterkant van de auto, anderen wijzen op de uitstekende waterafstotende -. Het water net rolt van de coating, en niet op blijven

De meeste gebruikers zijn blij om te adviseren vloeibaar glas voor auto’s silaan Guard als een middel van hoge klasse om de schoonheid en de glans van uw auto te behouden. De fabrikant geneesmiddel toepassing adviseert reinigen, drogen met een zachte spons bevochtigd met een oplossing van vloeibaar glas. Na 10-15 minuten, moet het oppervlak moeiteloos afvegen met een doek.

Soms kopers de vraag, wat is de juiste volgorde van de toepassing van het instrument in verschillende lagen. De handleiding stelt dat het aanbrengen van de volgende laag optreedt na een uur of meer dan een uur na de vorige. Hoe meer lagen u van plan toe te passen, hoe langer het zou de auto staan ​​in de pits na verwerking.

Sommige sites en blogs professionele automobilisten aanbevelen aan hun lezers populaire de drug vloeibare silaan willson glas guard, negatieve recensies over waar te vinden is niet mogelijk. Het goede nieuws is ook de prijs van deze unieke tool. Om dure, zelfs cosmetische reparatie te vermijden, koop je gewoon het vloeibaar glas van deze fabrikant. IJzer en uw huisdier zal schitteren met glans en schoonheid.

Professional reviews op vloeibare glas voor auto

Het is opgevallen dat vloeibaar glas Wilson beoordelingen van de experts wordt alleen maar positief. Professionele chauffeurs en specialisten in de reparatie van auto’s geëvalueerd deze drug als een betaalbare hulpmiddel waarmee u een goed uiterlijk Misha behouden. Test vloeibaar glas op de oppervlakken van verschillende voertuigen, kwamen ze tot de conclusie dat de kwaliteit van de verkregen na het aanbrengen van verschillende lagen van het geneesmiddel resultaat is niet afhankelijk van de leeftijd van de auto, badges en bestaande kleine gebreken.

Experts hebben bevestigd dat bij gebruik van de spray zorgt voor een beschermende film hydrofoob, wordt het maximale effect bereikt na het aanbrengen 3-4 lagen. Nadat de vloeibaar glas wordt het oppervlak een spiegelglans en duurzamer. Het belangrijke punt is dat deze drug, in tegenstelling tot andere collega’s, niet in de samenstelling van de schurende deeltjes bevatten. De vloeistof in de scheuren en krassen op het oppervlak van het lichaam en vult ze, invriezen en vorming van een vaste laag.

Dus, kan worden gesteld dat dit unieke product is ideaal voor auto-onderhoud het reinigen en onderhouden van vloeren in goede staat. Als u wilt om plezier te hebben, bewegen op een goed onderhouden voertuig – vloeibaar glas bedrijven Willson dit zal uw onmisbare assistent

.

silaan Guard: beoordelingen van klanten

Sergey : Erg blij dat het de vloeibare glas silaan Guard heeft verworven. Het effect overtrof mijn verwachtingen. Het lichaam gewoon schittert en het oppervlak alsof werd sterker. De machine is niet bang van regen, zonder vertakkingen. Een lust voor het oog. Maar ik dacht nog, misschien is het een scheiding. Nu zal ik alleen gebruik maken van cosmetische producten van dit bedrijf zijn getest kwaliteit. Ik raad aan alle bestuurders – u zult er geen spijt van, zult u rijden op een gloednieuwe machine

.

Alexander: Mijn vriend gaf een gift bij een verjaardag weet hoe ik mijn auto koesteren. Ik had toen grapte – dus een cadeau voor mij of mijn auto? Veroorzaakte vloeibaar glas in twee lagen met een onderbreking in de dag. Ze begon meteen naar Shine, de kleur is uitgegroeid tot meer verzadigd, en kleine krassen en barsten verdwenen alsof ze nooit waren er. Mensen aan het werk ook gemerkt het verschil, zelfs gevraagd, deed de reparatie in de garage. Kortom, de tool is echt cool. Em>

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...