Schoonheid

Realquit – adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen?

de Smoking probleem probeert op te lossen in een verscheidenheid van manieren – schriftelijke hele motiverende boeken om te helpen stoppen met roken, produceert een groot aantal fondsen-nicotine vervangers voor sigaretten. Maar niet in staat om afzien van de gewoonte is niet voor iedereen, de laatste sigaret zelf is niet voorzien, de roker bereikt voor een ander. Om succesvol te stoppen, kunt u beginnen met de Realquit magneten te gebruiken.

De functionaliteit wordt Realquit werd ontwikkeld in 50-er jaren van de Franse neuroloog Field nogie, onderzoek gedaan naar de invloed van de acupunctuurpunten op de gezondheid en het menselijk gedrag. Nadat was vastgesteld dat bij blootstelling aan het punt Shen mannen in het oor kan een aanzienlijke vermindering van het verlangen naar nicotine. Na een lange studie van deze acupunctuurpunten is ontwikkeld door de magneten Realquit, als gevolg van roken voor velen.

De kit bestaat uit:

 • biomagnificatie met goud (twee stuks);
 • volledige instructies voor gebruik.

Het werkingsprincipe van de magneten tegen roken

Point, de impact van die helpt om het verlangen om te roken, gelegen in het oor te verminderen. Ze kunnen van invloed zijn op verschillende manieren:. Speciale naalden injecteren in de acupunctuur sessie, of zelf-massage

biomagnificatie Realquit eenvoudig op de oren. Ze veroorzaken geen ongemak, geen gaatjes en andere sporen achterlaten. Ze zijn zeer gemakkelijk te gebruiken, en de effectiviteit wordt bevestigd door tal van positieve reviews. Zoek een acupunctuur specialist, bijzonder geschikt zijn, is het niet mogelijk in elke stad, en te stoppen met het proberen te allen eenmaal verslaafd. Deze tool snel en pijnloos het probleem van het roken op te lossen. De prijs zal betalen voor zichzelf in minder dan een maand, wanneer je afscheid met een verslaving.

Magnets Realquit invloed op de actieve zone in het oor de hele tijd, wanneer deze zijn verholpen. U kunt ze dragen voor uren zonder te worden afgeleid door ongemak of bijwerkingen. Vergeet op basis van dergelijke magneten zijn slechts de eerste fysieke verlangen zal verdwijnen, en dan psychologisch. De beoordelingen van de mensen die in staat zijn om te stoppen met roken met magneten waren, beweren dat er geen lijden van de terugtrekking, is er niet langer een week later. Clip in-ear alleen nodig om niet per ongeluk te breken en niet Roken opnieuw te beginnen. Om Realquit bestellen, ga naar de website van de fabrikant op dit moment is de prijs van magneten om al na 2 weken na het stoppen met sigaretten af ​​te betalen!

De voordelen van het gebruik van Realquit

voordelen van biomagnetische Realquit, vergeleken met andere vormen van nicotineverslaving:

 • Zijn niet substituten voor nicotine;
 • Het gebruik is volledig pijnloos;
 • Bijna geen contra-indicaties;
 • Het gebruik is niet duidelijk graphics betrekken;
 • Het rendement bereikt 97%;
 • De resultaten zijn al zichtbaar na 1-2 dagen na het begin van de applicatie.

positieve recensies op Realquit velen in Europa en daarbuiten. Deze tool is beschikbaar voor iedere roker, is het je geen kwaad doen en echt helpt tegen afhankelijkheid. In tegenstelling tot de magneten van de verschillende tabletten hebben een grote lijst van contra-indicaties en bijwerkingen.

Veel uitdagend niet voor de eerste keer met de hulp van Realquit om de verslaving te verlaten was veel gemakkelijker. De wens om rook verdwijnt na een maand van het gebruik, niet opnieuw verschijnen. En als je onderzoekt de reviews, zult u merken dat veel rokers niet geloofde in efficiency, maar in mijn eigen ervaring was overtuigd. Om te bestellen magneten tegen Roken kan iedereen zijn, en dan te proberen voor jezelf en geef ons uw mening door te schrijven op de officiële website.

Het is het overwegen waard wat te magneten uitsluitend te kopen van de officiële website. Vervalsingen op de markt van vandaag zijn er vele: dankzij de effectiviteit en de populariteit van deze vorm van oplichters in een haast om geld in op deze

.

Contra Realquit

Er zijn een aantal contra-indicaties, die Realquit niet aan te raden, vooral zonder overleg met uw arts:

 • de zwangerschap;
 • Het dragen van elektrische pacemakers;
 • Het dragen van de gehoorapparaten.

Magnets Realquit geen schade toebrengen, niet een allergische reactie veroorzaken s. Integendeel, is het mogelijk om te stoppen met roken en tegelijkertijd het verbeteren van de algehele gezondheid. Verdwijnen adem, worden de kleren niet geïmpregneerd met rook, herstellende adem, is roken niet getekend.

Realquit gebruiksinstructies

Met magneten uit Roken heeft Realquit heel simpel:

 1. Voor het installeren van de magneten te wassen en droge handen.
 2. biomagnificatie in het oor in punt Shen mannen.
 3. Een kleine magneet is geplaatst aan de binnenzijde, grote -. Externe
 4. Righties plaats de magneten in het rechter oor, de linkshandige in de linker.
 5. Ze moeten worden gedragen 2-4 uur per dag. U kunt 2 uur te breken in de ochtend en 2 in de avond.
 6. De wens om volledig te roken verdwijnt na slechts een maand van het gebruik. Dan van het verder gebruik kan worden afgezien.
 7. OL>

  , terwijl de toepassing van magneten, kunt u alle gebruikelijke dingen te doen. Ze zijn best om te dragen tijdens de vakantie, wanneer de hersenen is ontspannen. Impulsen van gestimuleerde punten ga direct naar de hersenen, die vervolgens elimineert het verlangen om te roken. Het wegwerken van slechte gewoonten zal soepel en bijna ongemerkt plaatsvinden. Verloor de lichamelijke behoefte om te roken verdwijnt psychologische verlangen.

  Als het ongemak nog wordt opgemerkt, is het noodzakelijk om de magneten verwijderen en enige tijd later weer. U kunt ook verdelen het moment van de aanvraag in kleine segmenten gedurende de dag. Om zich te ontdoen van slechte gewoonten met Realquit heel eenvoudig.

  De rokers de ervaring van het roken, die erg lang is, kunt u de toepassing van biomagnets combineren met andere manieren van omgaan. Op de zevende dag van het gebruik van Realquit nodig heeft om helemaal te stoppen met roken, zelfs als de vorige dagen was alleen in staat om het aantal sigaretten te verminderen. De recensies van degenen die stoppen met roken met behulp Realquit, geven aan dat de koers kan zo lang maanden, kortom: allemaal individueel hier. Het is echter niet aan te raden om ze te dragen voor meer dan 4 uur, en ook tijdens de slaap.

  Het advies van een specialist Realquit

  aan hun patiënten Ik en veel van mijn collega’s, tegen het roken advies aan de Realquit magneten te gebruiken. De methodiek van acupunctuur actie op het punt Shen mannen in het oor Ik was geïnteresseerd in een zeer lange tijd. Ik was blij dat de markt uiteindelijk is ontstaan ​​een eenvoudige en effectieve tool. Vergeet de schadelijke gewoonte, het blijkt dat zelfs degenen die jarenlang misbruikt, niet alleen door nicotine, maar roken en andere stoffen. In hun efficiëntie, ik ben ervan overtuigd dat elke keer, het krijgen van belonen feedback.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...