Nieuws

Psorimilk – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, of is het de moeite waard psoriasis?

Nog nooit in mijn leven heb ik ondervonden met psoriasis. Hoewel deze ziekte niet is verschenen op haar man. En we hielpen crème Paramils, maar alles in orde …

Alles ging zo goed! Geliefde echtgenoot, kinderen, full house, de ouders zijn levend en wel. Wat is nodig voor geluk? Dankzij het harde werk man kreeg een leidende positie.

En het is allemaal net begonnen. Ondanks het feit dat de man en zijn werk houdt van hem en waardeert het leiderschap en ondergeschikten, de eerste keer dat hij moeilijke tijden gehad. Nieuwe verantwoordelijkheden, een geweldig team. De stress manifesteerde zich. In de vorm van psoriasis. En hoewel na een tijdje mijn man is op het werk, beter kregen, moesten we de strijd tegen deze vreselijke ziekte te starten. Artsen voorgeschreven ene of de andere drug. Deze medicijnen voor enige tijd verlicht de aandoening, maar het gemanifesteerd opnieuw.

Zoals we geleerd over de crème Psorimilk?

Mother-in-law grootmoeder begon zelfs geen stromend, en die samen in een stem beweerde dat haar echtgenoot werd vervloekt, en dergelijke. Onzin. Gewoon mensen terwijl het ervaren van stress. En zoals ze zeggen, alle ziekten van de zenuwen. En zo gebeurde het. Ja, en de artsen legde uit dat het mogelijk is, psoriasis uitgelokt de stress in verband met het verkrijgen van een nieuwe positie en meer verantwoordelijkheid. Echter, echt geen medicijnen geholpen. Maar we bleven vechten.

En zodra we hopen uiteindelijk naar de ziekte te overwinnen. Een andere dermatoloog stak zijn handen, maar integendeel, adviseerde een nieuwe tool, die wij nooit van de crème Psoremiss gehoord. Hij liet ons de daaraan gerelateerde bepalingen, vertelde hoe het te gebruiken. Maar helaas, kopen Parimal apotheken kan niet. En terwijl haar man aan het werk was, begon ik om informatie te zoeken over op het internet. Bladeren door pagina na pagina, heb ik veel geleerd. Beoordelingen over Psorimilk artsen waren zeer optimistisch. En toch waren er mensen die dachten dat dit instrument – de volgende scheiding op het geld van wanhopige mensen.

Informatie van de fabrikanten en het werkingsmechanisme van het geneesmiddel

Op de officiële website van de fabrikanten hebben een veel informatie over het geneesmiddel verstrekt. In het bijzonder, ze beloofde dat Paramils ​​het volgende doen:

 • de symptomen minder ernstig zijn;
 • bij regelmatig gebruik van de crème helpt in 95% van de gevallen;
 • werkt op alle vormen van de ziekte;
 • is een van de meest effectieve geneesmiddelen bij de behandeling van psoriasis.

Maar dit is slechts een klein deel van de Рsorimilk. Ik was geïnteresseerd in het werkingsmechanisme. Het blijkt dat de tool werkt in verschillende richtingen:

 • witte verzacht de schalen op de plaques dan vergemakkelijkt hun gemakkelijke verwijdering;
 • elimineert het ongemak – jeuk, branderig gevoel, gevoel van beklemming;
 • aangenaam verkoelt en kalmeert de huid;
 • leidt tot een normale toestand van de geest van de haarvaten, verbetert de bloedcirculatie, wat resulteert in de getroffen gebieden van de huid start op voldoende voeding ontvangen in de vorm van mineralen en vitaminen;
 • elimineert ontsteking en stimuleert de regeneratie van weefsel;
 • zilverionen in de lokale applicatie heeft een antiseptische werking op de huid, het voorkomen van diverse complicaties, waaronder secundaire infectie.

Wat is inbegrepen in de samenstelling van deze crème van psoriasis?

Actie Рsorimilk van psoriasis op de huid duidelijk. Vraagt ​​u zich af wat is opgenomen in de samenstelling ervan. Ik hoopte dat de effectiviteit van het medicijn is niet afhankelijk van de aanwezigheid van hormonen. Fabrikanten en hier tevreden.

Components waren uitsluitend van natuurlijke oorsprong:

 • Kliswortel verbetert de conditie van de huid, desinfecteert, verlicht jeuk, geneest wonden.
 • Hindu Lotus stimuleert de regeneratie van huidcellen, is opgewikkeld helend effect, herstelt de huid stevigheid en elasticiteit.
 • De Japanse kamperfoelie is een krachtig natuurlijk antibioticum, helpt bij ontstekingsprocessen op de huid.
 • Forsythia hangende verbetert de bloedcirculatie, het wordt beschouwd als een breed-spectrum antibioticum, wordt doelbewust gebruikt bij de behandeling van psoriasis als een onderdeel van veel fondsen.
 • anemarrhena anti-inflammatoire, gebruikt voor dermatologische ziekten te behandelen.
 • Weegbree geneest wonden en vermindert de ontsteking.
 • Centella asiatica versterkt het immuunsysteem, versnelt wondgenezing, verbetert de bloedsomloop.
 • Stinkende gouwe wordt gebruikt bij de behandeling van huidziekten, zoals psoriasis. De belangrijkste effecten, in dit geval, bactericide, anti-inflammatoire, wondgenezing.
 • Zoethout heeft een anti-inflammatoire en regenererende werking.
 • Propolis remt de groei van abnormale cellen en de activiteit van pathogenen, reparatie beschadigde weefsels, heeft uitzonderlijke anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen.
 • Shea butter verzacht ruwe huid (in dit geval het oppervlak van psoriatische plaques), hydrateert, voedt en beschermt. Gebruikt bij de behandeling van psoriasis en andere huidaandoeningen met ernstige natuurlijk. Heelt wonden en normaliseert de bloedsomloop in de haarvaten.
 • Vitamine E verbetert de bloedcirculatie, stimuleert het immuunsysteem en weefselregeneratie.
 • Panthenol stopt de pijn en geneest microtrauma van de huid, heeft een antibacteriële werking.

Zoals ik het begrijp, de meeste van de componenten van de crème zijn doelbewust vechten met dermatologische ziekten, met name psoriasis. Dat is de reden waarom de zalf Psoremiss is geen scheiding, maar echt effectief.

Regels voor de toepassing van zalven Parimal

Het gebruik van drugs is heel eenvoudig:

 • de crème wordt toegepast op een schone huid, dus alvorens je nodig hebt om een ​​douche te nemen;
 • het gereedschap zachtjes gewreven in elke plaat, moet worden bekleed met een dunne laag crème;
 • wachten 15-20 minuten voordat deze is geabsorbeerd het geneesmiddel, dan is het mogelijk aan te kleden;
 • gebruik Paramils ​​moet twee keer per dag – ‘s ochtends en’ s avonds

.

Bij de behandeling van psoriasis is noodzakelijk om de invloed op het lichaam precipiterende factoren sluiten. In ons geval moesten we om stress te vermijden. Maar goed dat mijn man nieuwe positie snel geregeld en niet meer druk bij de geringste kleinigheid. Een paar weken later, is de ziekte teruggetrokken. Maar ze kwam nooit meer terug, de dokter we kregen het advies om meer zorgvuldig toezien op de voeding, stress te vermijden, in het algemeen, leiding geven aan een gezonde levensstijl.

Waar het origineel crème kopen?

Testing Parimal van psoriasis voor een maand, realiseerde ik me dat dit het beste instrument in de strijd tegen deze ziekte, die vele voordelen ten opzichte van traditionele medicijnen heeft:

 • de natuurlijke samenstelling, zonder chemie en hormonen;
 • heeft geen contra-indicaties en bijwerkingen, hypoallergeen;
 • snel en effectief verwijdert alle symptomen;
 • de drug is gecertificeerd.

Ik was gelukkig om de officiële website van de fabrikant, vinden waar de prijs van Paramils ​​een beetje lager dan bij vergelijkbare sites van dealers:

En dat allemaal omdat ik heb echt recensies over het online te lezen dat hielp me navigeren en niet te vallen voor oplichting die valse verkopen.

Succes in de behandeling van psoriasis!

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...