Nieuws

Handy Heater – reviews, commentaren, prijs, nu kopen,

Met de komst van het koude seizoen mensen kopen verwarmingstoestellen. Maar veel apparaten verbruiken veel energie, die extra kosten vereist. Save zal werken met een draagbare kachel “handy Crafty”. De beoordelingen van dit apparaat bijna uitsluitend positief, omdat het niet veel ruimte in beslag, heeft een krachtige verwarming opties en verbruikt weinig stroom. Lees er meer over wordt verteld in het artikel.

Waarom is het huis koud?

In veel Europen huizen met de komst van de winter het cool is. Voordat de kamer was comfortabel sfeer, vereist een hoge kwaliteit van het werk van de verwarmingsinstallatie en goed georganiseerde warmteoverdracht. Een heleboel mensen die geïnteresseerd zijn in de oorzaken van de koude huisvesting. Meestal is dit fenomeen is geassocieerd met:

 1. Cold radiatoren. Waarschijnlijk hebben ze een lucht-buis te elimineren die u wilt de lucht te laten ontsnappen. De batterij kan worden geblokkeerd. De reden kan zijn verstopt in de stookruimte.
 2. De koude muren. Dit is een gemeenschappelijke factor in de koude in de kamer. Dit fenomeen ligt in de geringe dikte van de muren, de noordkant, de vernietiging van interpanel naden, defecten.
 3. De stroming van lucht uit de Windows. Dit fenomeen kan worden in oude en nieuwe huizen. Windows zijn meestal slecht geregeld, kan een defect te hebben. Veel van de huizen gebouwd in haast, om dezelfde constructie bedrijven beknibbelen op de kwaliteit van de kunststof ramen en hun precieze afstelling.
 4. Het ontwerp van de voordeur. De lucht komt door de aanwezigheid van spleten en gebrek aan isolatieschuim. In de eerste situatie, wil je de deur te vervangen voor een nieuwe, en ten tweede is het beter om de verwerking van schuim uit te voeren.
 5. Een ontwerp van de afzuigkap of ventilatiesysteem. Deze eenheid moet uitblazen van het appartement, en niet om hem binnen te laten. Als er storing, is het noodzakelijk om ze te elimineren, roepen experts.
 6. Cold plafond. Bevriezing dit deel van het pand meestal te vinden bij mensen die wonen op de bovenste verdieping. Het plafond bevriest als gevolg van slechte zolder isolatie of een versleten dak.
 7. Cold vloer. Dit probleem komt voort uit de bewoners van de eerste verdieping. In de winter, de kelder lage temperatuur, zodat de vloer en bevriest.
 8. OL>

  In dergelijke problemen de eenvoudige verwarming meestal niet helpen. Er moet bovendien warm de kamer, om de gebreken te elimineren. Medewerker in dit geval geldt als een draagbare kachel.

  Beschrijving van het apparaat Handy Heater

  Bijkomend verwarmingstoestel Rovus Handy Heater is een draagbaar, compact verwarmingstoestel. Het heeft geen kabels, is aangesloten op de bus. Als gevolg van de geringe omvang, kun je het overal mee te nemen.

  In de winter kan koud overal zijn. Het apparaat kan nuttig zijn in het hotel, treincoupé, garage, kantoor. Het apparaat kan de kamer tot 32 s verwarmen. recensies van klanten bevestigen de beste werking van het toestel.

  De meeste consumenten waarderen het apparaat voor compactheid en efficiënte werking. Macht is niet slechter dan andere soortgelijke apparaten. Veel kopers binnen een paar jaar van gebruik van het apparaat en hebben geen klachten.

  Eigenschappen Handy Heater

  De kachel heeft de volgende instellingen:

  1. Gemaakt van hittebestendig plastic.
  2. Type heater -. Thermische ventilatoren
  3. Keramische warmte-element.
  4. De aanwezigheid van de thermostaat.
  5. Er is bescherming tegen oververhitting.
  6. Er is een toezichthouder.
  7. Er is een display.
  8. OL>

   Voor reviews, verwarming “handy Crafty” is een van de meest handige apparaten onder dergelijke apparaten. Het is gemaakt van warmtebestendig kunststof met hoge slagvastheid die beschermt tegen schade bij vallen. Met de hulp van keramisch verwarmingselement zorgt voor maximale warmteoverdracht en snelle opwarming van de kamer. Keramische opwarming lucht, en een twee-traps ventilator verdeelt het gelijkmatig.

   Het verwarmingselement brandveilig, het niet droog de lucht maakt niet verontreinigt met verbrandingsprodukten. Het apparaat werkt bijna geruisloos. Door thermostaat met digitale besturing handhaafde de gewenste temperatuur. Het apparaat niet oververhit raakt, omdat na het bereiken van de gewenste temperatuur wordt automatisch uitgeschakeld.

   Ingebouwde regulator kunt u de gewenste temperatuur van de warme lucht in te stellen. Zoals blijkt uit de feedback heater “handy Crafty” verbruikt 85% minder energie in vergelijking met hun tegenhangers. Deze eigenschap zorgt de keramische verwarmer. Door de afwezigheid van draden de inrichting eenvoudig te gebruiken. De mobiliteit van de plug maakt het mogelijk om te gebruiken met verschillende sockets. Apparatuur omvat handleiding en een jaar garantie. Reviews kopers wordt aangeraden om eerst de regels voor het gebruik van het apparaat.

   Gebruikershandleiding Handige Heater

   Voor reviews, draagbare kachel “Rovus handig Tricky” gemakkelijk te gebruiken. Het zal alleen maar aan te sluiten en de gewenste temperatuur instellen. Indien gewenst, de timer met de gewenste periode van verwarming en vervolgens wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

   Het apparaat is geschikt voor het verwarmen van kleine en grote kamers. Er wordt gekozen voor de badkamer. Een onmisbaar apparaat voor de ruimte van een kind, waar het bijzonder belangrijk dat het was gezellig en warm.

   Voordelen Handy Heater

   Ten opzichte analogen, een verhitter Handy Heater heeft de volgende voordelen:

   1. De compactheid.
   2. directe verbinding.
   3. Hoge sterkte.
   4. Fire.
   5. De aanwezigheid van de thermostaat.
   6. Een digitaal systeem.
   7. Het energieverbruik klasse A ++.
   8. De uniformiteit van verwarming.
   9. Een betaalbare prijs.
   10. OL>

    Heater “handy Tricky” beoordelingen, die als bewijs van het bestaan ​​van dergelijke voordelen heeft geen waardige concurrenten dienen. En dit geldt voor kenmerken en kosten. Vaak is de fabrikant maakt gebeurtenissen dus de prijs is vaak laag.

    Waar te koop Handy Heater?

    Zoals blijkt uit de feedback heater “handy Tricky” het is beter om te kopen via de officiële website van de fabrikant. Met de aankoop direct, de consument beschermt zich van de aankoop van goederen die gebreken vertonen. Op andere sites is er een risico van het kopen van namaakgoederen. In de reguliere winkels de goederen ook niet te vinden. Het is beter om jezelf te beschermen tegen het kopen van vervalsingen om het product op de officiële website van de fabrikant te kiezen.

    Negatieve beoordelingen kunnen worden gevonden van mensen die het product op de middelen van derden hebben gekocht, als gevolg van wat het ding was defect. Dergelijke apparaten kunnen ruis die breken snel te maken. Om te bestellen moet je een formulier in te vullen met uw naam en telefoonnummer. De operator contact op met de klant om levering details te verduidelijken. De betaling gebeurt contant bij aflevering bij ontvangst. In Moskou en SPb, levering duurt 2 werkdagen en de levering aan andere regio’s is tot 7 dagen. Voor reviews, prijs heater “handy Hitura” van de aandelen is 2490 ….

    Eigenschappen Handy Heater

    Deze kachel heeft een innovatieve manier van werken. Het apparaat kan worden aangesloten op een stopcontact. Het past precies aan de muur, zodat de volgende zal geen sprake zijn van boekingen. Dankzij de knop on / off staat zal stellen en het apparaat met een simpele druk uit te schakelen.

    Na het inschakelen moet je de gewenste temperatuur binnen 15-32 C. de gebruiker selecteert u de ventilatorsnelheid in te stellen. Rustig het apparaat verwarmt de kamer. U kunt het apparaat programmeren, op het juiste moment dat hij bewusteloos. Voor reviews, verwarming “Rovus handig Tricky” makkelijk te gebruiken.

    Conclusie Handy Heater

    Dus het apparaat is nuttig in elk huis, waar de temperatuur is ongemakkelijk voor de mens. Met zijn eenvoudige bediening en uitstekende prestaties, zal het apparaat een gezellige sfeer te creëren.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...