Nieuws

Fish XXL – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Elk jaar vissen in onze wateren wordt steeds minder en de wijze van vissen – meer verfijnd. Hoe anders, immers, niemand wil gaan vissen met een lege SADC en slecht humeur. Maar als eerder de vissers zich op de pakken (hij bedacht een sluw snap, door dunne onzichtbare lijn en ga zo toegepast), nu velen proberen om onderwater wezens te misleiden door een verscheidenheid van geurige verbindingen. En als een winkeldief, die dips, lokstoffen, diverse smaken, activatoren en stimulatoren, en zelfgemaakte, gemaakt door het mengen van een paar natuurlijke ingrediënten bevatten, die een aantrekkelijke geur heeft.
De experimenten worden uitgevoerd met een verscheidenheid aan smaken , vaak zeer ongebruikelijk. Bekend gevallen waarin grote vijver karper nam de worm, die eerder werd gegoten in kerosine, en de rivier Belle lokt een sterke geur van balsem “Asterisk”. Dit is moeilijk uit te leggen, ook al betrokken wetenschappers, vissers gewoon halen uw optie voor lokken sommige vissen.

Maar hoe zit het met degenen die niet willen tijd over de selectie van een werk geur te verspillen, weet niet hoe dit te doen of dat niet doen? Een oplossing is om efficiënte manier kiezen van alles wat vandaag de dag biedt een visserij-markt. Bijvoorbeeld, de activator bijten Fish XXL, het raken van de markt iets meer dan tien jaar geleden (sorry, voor ons was het veel later). Zoals aangegeven door de fabrikant, dit is een verbeterde versie van de vorige analogen, omzeild hen op vele manieren. Of dus het eigenlijk? En wat ze zeggen over de activator vissers? Probeer te begrijpen.

Wat is Fish XXL

Dit artikel is exclusief ontwikkeld voor de winter visserij, namelijk voor gebruik bij lage temperaturen, maar voor de zomer van de visserij is groot in de periode van de totale backlava. Deze spray in een klein flesje dat is makkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen, wat belangrijk is voor de visserij in het midden van de winter, wanneer vorst zijn woest.

Fish XXL – effectieve, snelle en praktische manier om sportvissen, kan de koers drastisch veranderen. De belangrijkste taak is om de bijtende zodat Rybolov-sporters in staat om uw snelheid te demonstreren is te maken. De wedstrijd nevel vaak helpt de deelnemers om vooruit te komen als het erop lijkt dat passief angstige vis te wachten voor een hapje is het niet waard. Daarnaast is de activator is veelzijdig, het kan worden gebruikt op alle wateren, te beginnen met een klein beekje en eindigend met de zee. Het perfect reageren zoals vreedzame vis, en roofzuchtige soorten die in de bodem horizon leven en liever dichter bij het oppervlak, jong en echte monsters te blijven. Dit betekent dat de omvang van de functie is niet beperkt tot sportvissen, Amateur visserij, het helpt ook om uitstekende resultaten te bereiken.

Het werkingsprincipe activator Fish XXL

Het is bekend dat de winter gedrag van de inwoners van rivieren en meren is iets anders dan de zomer. Bij koud weer zijn ze veel meer passieve, vooral in gluhozime. Fish gebrek aan zuurstof, ziek, weigert voedsel. Er zijn dagen dat provoceren haar niet zo moeilijk, bijna onmogelijk bijten. Denk maar aan de vissers wegen in de winter, die geen activator Fish XXL, maar de eigenaars van de prachtige nevel genieten van een favoriet tijdverdrijf in de kou, sneeuw, stabiel bij atmosferische druk. In het algemeen, ongeacht de weersomstandigheden. Het beïnvloedt de vis op het instinctieve niveau. Ten eerste, het signaal naar de hersenen neemt een vangst van de geur van het reukorgaan, en dan “draagt” draagt ​​bij aan de visie. De aantrekkende heeft een donkere tint, dus in tegenstelling tot de heldere objecten, zijn niet bang voor potentiële prooi. De derde en laatste impuls aan de receptoren van de slijmvliezen, die viel op de zaak te sturen. Vanaf dit ogenblik ook goed gevoed vis onbeheersbaar, ze gretig bespringt de behandelde aas en slikt een haak.
Opgemerkt wordt dat de geurcomponenten van de activator zweven op afstand.

bij goed gekozen visplek de beet onmiddellijk kan worden gevolgd, omdat het water aroma langzamer dan in de lucht divergeert. Indien uit de eerste minuten niet een beet, dat is geen reden om de verkoper de schuld in de realisatie van vervalsingen, maar vis de geur nog niet gepakt. Moeten wachten en geduld zullen worden beloond en ATV en een solide vangst.

De unieke samenstelling Fish XXL

High performance aas als gevolg van de samenstelling ervan. Het bevat een aantal stoffen die afgestemd in perfecte verhouding. Veel vissers geprobeerd om een ​​trigger Fish bijten XXL mijzelf, maar tot nu toe niemand kwam immers om de dosis van een component raden is zeer problematisch. En waarom tijd verspillen als de prijs van het product is heel betaalbaar. Maar terug naar samenstellende elementen.
Dus, wat is Fish XXL? Dit:

 • extract van spierweefsel inktvis – voedingsstoffen, rijk aan aminozuren en licht verteerbaar eiwit;
 • De kalk van Kaffir smaken met een krachtige geur, irritant receptoren van vis;
 • kunstmatige feromonen, een stof uit een synthetisch materiaal, vergelijkbaar met het uitwendige secreties van sommige dieren en is bedoeld voor eetluststimulatie op het niveau van driften;
 • Rocambole (Elephant knoflook) – een natuurlijke hybride van knoflook en ui, de geur van die lokt de meeste roofdieren en vreedzame vis;
 • de olie van cannabis zaad is het sterkste lokstof, lang gebruikt door vissers om de beet te verbeteren.

Zoals u kunt zien, de samenstelling is heel veelzijdig. Elk onderdeel vervult zijn functie en samen zijn ze een krachtig middel waarmee vis zijn hoofd verliest gewoon.

Toepassingen Fish XXL

Trigger Fish beet XXL is ontworpen voor het spuiten aas. Om de productie van de behandeling zou moeten zijn volgens de instructies, anders zal het effect op zijn best gering zijn, in het slechtste geval het tegenovergestelde. Voor de visserij vleesetende vis, de fabrikant adviseert om het aas drie keer strooi, en wanneer het vangen van een predator – tot 8 keer (afhankelijk van de activiteit). Wanneer het aas kunstmatig na verschillende gevangen dieren kan worden verbeterd, maar het aantal bespuitingen tegelijk. Vóór het gebruik is het belangrijk om te onthouden om de bus te schudden, zodat alle componenten zijn goed gemengd.
Sportvissers vragen vaak de vraag, is het mogelijk om Fish XXL gebruiken om de kwaliteit van het aas mengsel te verbeteren. Beter niet te doen om een ​​eenvoudige reden: er is een risico dat het doel van de visserij krachtig zal beginnen om het aas te eten, zal hij volledig voorbij het aas aan de haak. Natuurlijk, als het niet wordt behandeld met hetzelfde middel.

Je moet begrijpen dat de activator is geen sprookje toverdrank, zal het niet eetbaar lege haak te maken. Het is belangrijk om het aas te passen in overeenstemming met de voorkeuren van de vis in een bepaald seizoen, en zal deze bevrijden van enige twijfel.

De voors en tegens Fish XXL

Real getuigenissen van vissers bevestiging van het feit dat de revolutionaire mix genaamd Fish XXL er is echt veel voordelen ten opzichte van andere soortgelijke producten. Veel van hen, dus hebben we de lijst alleen de belangrijkste. Dit:

 • veelzijdigheid – helpt te vangen geen vis, in alle weersomstandigheden en in verschillende wateren: vijvers, meren, kanalen, baaien, rivieren, reservoirs en zelfs de zee
 • .

 • handig gebruik – verwijderd de dop, schudde, beneveld aas en geniet van uw vissen;
 • ; –

 • het effect van screening vis trivia vaak de eersten die de behandelde aas geschikt voor grote mensen als de instincten hebben ze sterker dan die van een kleine vis ontwikkeld
 • garantie catch – vrijwel zeker, weinig zijn erin geslaagd om een ​​instrument en alles wat met het te nemen niet te vangen;
 • tijdsbesparing – niet nodig om uren op zoek naar veelbelovende plekken met spray elk punt op de vijver kan een vis worden;
 • snelle terugverdientijd – in slechts een paar bezoeken aan de vijver en de echtgenoot ophouden te bekritiseren over de “chronische” gebrek aan vangst

.

In alle eerlijkheid dient te worden vermeld dat, ondanks al deze voordelen, sommige vissers nog steeds ontevreden met individuele momenten. Bijvoorbeeld, zijn ze niet tevreden zijn met het volume. Soms is de inhoud van de 30-mililitros fles komt in het midden van de vis en de vis voordat hij taken on haak interval van een paar minuten, plotseling verdwijnt. Dit beurt om elke fan van de visserij, ook de persoon die waarneemt blijven aan de waterkant als recreatiegebied teleurstellen, en niet als de productie van voedsel.

Een paar woorden over de beoordelingen Fish XXL

Op sommige Internet-bronnen is het mogelijk om real-beoordelingen voldoen – lovend odes, gewijd aan de activator. Ze zijn geschreven door zogenaamd echte mensen die de functie een keer hebben geprobeerd en nu kan ik niet meer stoppen. Naast kunstmatig georganiseerd bespreking van het product op verschillende fora en blogs, en om de verkoop te verhogen. Inmiddels is het gereedschap niet zo’n lurelle nodig. Het is al lang gewaardeerd worden, niet alleen door de binnenlandse vissers, maar ook hun collega’s uit Canada, Noorwegen, Polen en vele andere landen. Ze verlieten hun positieve reacties op de activator bijten Fish XXL korte reviews zonder al te veel demagogie. De vissers deelden hun impressies, uitgedrukt in een objectief oordeel, waaruit blijkt dat de aandrijving werkt – trekt vis, prikkelt haar onverzadigbare eetlust en maakt om het aas te grijpen. Dat is wat hij moet doen.
Helaas, elke revolutionaire nieuwigheid trekt de aandacht van fraudeurs. Dealers kunnen direct zien waar je goed geld verdienen. Hetzelfde gebeurde met vis XXL tyt, smeden die bijna begon met de verschijning op de markt. Dus koop originele activator alleen bijten van de officiële leveranciers, het is de enige manier waarop een echtscheiding en bedrog niet te krijgen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...