Schoonheid

Ems Trainer – adviezen, opmerkingen, prijs, forum, riem

Slender, atletische gestalte in 30 dagen: maak van uw droom in werkelijkheid

Vandaag is de populariteit van de spierstimulatie onder de aanhangers van passief fitness wordt alleen maar groter. Belt EMS-Trainer speciaal ontworpen voor mensen, die om verschillende redenen niet een sportschool bij te wonen, maar willen worden in goede lichamelijke conditie.

de effectiviteit van oefeningen met EMS machines bevestigde niet alleen positieve feedback van atleten en onderzoeksresultaten. Om het apparaat kan zowel mannen als vrouwen te gebruiken.

De voordelen van de band EMS:

 • compact en stijlvol design in combinatie met eenvoud en gebruiksgemak – het apparaat wordt gevoed door batterijen;
 • innovatieve technologie die wordt gebruikt in het ontwerp, de veiligheid te garanderen en comfortabel gebruik;
 • huishoudelijke taken en nooit de oorzaak zijn van overgewicht. – de mogelijkheid om het apparaat onder de kleding kunt u de training combineert met boodschappen doen, wandelen met kinderen of zakelijke onderhandelingen in het kantoor slijtage

De elektrische pulsen naar het stimuleren van spiercontracties en verbetering van de bloedcirculatie, versterken spiervezels en de afbraak van vet.
ga naar provider website

Real adviezen van mensen Ems-trainer

De kwaliteit van het product is best zeggen meningen door echte mensen. De praktijk blijkt, de trainer Ems Trainer geven een positieve reactie en gewone kopers, en atletische trainers.

De negatieve adviezen over de band is erg klein en ze worden verklaard door het feit dat te willen om geld te besparen, mensen proberen om goedkopere producten van de gebruiker te kopen van niet-geverifieerde distributeurs of gebruik de machine niet. Men mag niet vergeten dat de echte voordelen alleen bewezen kwaliteit producten door de officiële fabrikant kan brengen.

Counterparts:

Prijs en waar te kopen Ems-trainer

Potentiële kopers moeten weten: de uitvoering van de EMS simulator-Trainer is alleen op de officiële site. Door apotheekketen en online winkelen goederen is niet van toepassing.

te kopen oorspronkelijke behoefte om slechts drie stappen te maken:

 1. Ga naar de website van de fabrikant.
 2. Om aan te geven in de toepassing van de contactgegevens (naam en telefoonnummer).
 3. Als u de oproep van de adviseur te beantwoorden.
 4. OL>

  Tijdens het gesprek, zal de consultant alle vragen met betrekking tot de aankoop van een spier stimulator te beantwoorden. De levering zonder betaling, het traject van 1 tot 14 dagen, afhankelijk van de locatie van de klant. De betaling dient bij ontvangst na verificatie door de klant.

  Een ander voordeel van het kopen van riemen om de spieren van het lichaam van de fabrikant te versterken, is de reguliere houden van aandelen. Op dit moment kunt u een apparaat te kopen met een korting van 50% voor de prijs van. In termen van de aankoop van de groothandel wordt ook aanbevolen om de operator te raadplegen.

  Hoe werkt de tientallen machine Ems-trainer?

  Tijdens de training tijdens de oefening de hersenen stuurt naar de spieren een signaal, naar aanleiding waarvan zij worden gereduceerd. En hoe meer ze gebruikt worden, hoe meer er zijn processen van de verbranding van vet en de groei van spierweefsel in het menselijk lichaam.

  In de basis van de werkzone gebruikt EMS-Trainer ontwikkelaars het principe van gedwongen samentrekken van de spieren. Elektrische pulsen die via siliconestootkussen Soortgelijke hersensignalen en hen de opdracht te snijden om de spieren worden toegevoerd.

  Het verschil is dat in dit geval, een voor de opleiding niet nodig om fysieke inspanning toe te passen. Deskundigen zijn echter rekening mee dat het grootste effect kan worden bereikt met de combinatie van de simulator en regelmatige lichaamsbeweging.

  Het proces van werken van de spier stimulator bestaat uit de volgende stappen:

  1. De voorbereidende fase is het spierweefsel te bereiden op verdere opleiding. Duur is 1 minuut.
  2. Een geleidelijke warming-up. Geleidelijk verhogen van de puls bereidt de spieren om vet te verbranden. Duur -. 5 minuten
  3. Actief vetverbranding effecten. De amplitude van de samentrekkingen zijn ontworpen om de consumptie van vet reserves van het lichaam en het verminderen van het lichaamsgewicht te verhogen. duur Stage is 5 minuten.
  4. Het lagere impulsen naar de spieren te ontspannen -. 30 seconden
  5. Het stimuleren van de spiergroei. Stage duur 5 minuten, daarna 30 seconden rust.
  6. Geleidelijke ontspanning, gericht op het voorkomen van pijn na een training. Duur -. 5 minuten
  7. De laatste fase in 1 minuut, de intensiteit van de contracties geleidelijk af en het apparaat uitschakelt.
  8. OL>

   Het hele proces zal slechts 23 minuten duren, en op dit moment kunt u veilig gaan over hun bedrijf of gewoon om te ontspannen. Als er geen extra contra-indicaties, de activiteiten aanbevolen door de dag. Om de spieren in de heupen en schouders uit te oefenen de fabrikant biedt apart worden aangeschaft extra hulpstukken kleiner formaat.
   Ga naar provider website

   Hoe EMS-Trainer gebruiken?

   Bij het kopen van een spier stimulator moet u ervoor zorgen dat het punt is volledig voltooid en is in goede staat. Applicatie-inrichting met externe schade is verboden en gevaarlijk voor de gezondheid.

   de set bestaat uit:

 • de besturing van de inrichting;
 • trimmen lichaam in de vorm van een vlinder, gemaakt van siliconen;
 • staan ​​opslag dekt;
 • batterijen – 2 pc’s;.
 • instructie in Europen taal;
 • originele verpakking;
 • een beschermende film.

Voor de eerste training, moet u de regels van de werking en het onderhoud van de trainer en ook de veiligheidsmaatregelen te lezen.

Ongeacht of een persoon wil grote abs of gewoon wilt afvallen moeten zich houden aan de volgende fasen van het werk met de simulator:

 1. Om het gebied van installatiezone en een betere geleiding van impulsen definiëren op het oppervlak van de huid met een speciale gel behandelen.
 2. Installeer de siliconen pads op het gebied van de pulsen voor een betrouwbaardere bevestiging van de pad licht tegen de huid worden gedrukt.
 3. Om het vereiste niveau van de opleiding te kiezen.
 4. Schakel het apparaat voor het gemak van de gebruiker controle knoppen op de taille.
 5. OL>

  EMS-Trainer is gebouwd alle benodigde programma’s die u toelaten om de belasting van het lichaam en de sterkte van de verzonden pulsen te controleren:

  1. Rhythmic gevolgen – heeft een uitgesproken anti-stress effect
  2. .

  3. Deep Impact – verbetert de bloedcirculatie
  4. .

  5. Exercise – stimuleren verbeterde spierfunctie, wordt gebruikt om intensieve trainingen
  6. .

  7. Een lichte tinteling – vermindert vermoeidheid en spierspanning
  8. .

  9. blijvend effect – verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid
  10. .

  11. Massage versnelt de afbraak van vetten, en triggers het proces van gewichtsverlies.
  12. OL>

   Met behulp van deze 6 programma’s, het creëren van mooie en slanke is snel en comfortabel. Tijdens de eerste sessie kan de gebruiker ongewone sensaties van gevoelloosheid of pulsatie, die zal plaatsvinden na 3-4 sessies te ervaren.

   Care EMS simulator is zorgvuldige opslag en de controle van de bruikbaarheid ervan. Na het aanbrengen moet het pad worden gereinigd en geplaatst op een speciale plastic standaard die wordt geleverd met het apparaat.

   Device is volkomen veilig te gebruiken met alle aanbevelingen en de gestelde eisen. Regelmatig gebruik van een riem helpt een persoon in slechts 1 maand om je lichaam fit en atletisch, wat wordt bevestigd door de talrijke adviezen op de officiële website van de fabrikant te maken.

   Contra-indicaties voor het gebruik van Ems-trainer

   Net als alle andere sporten trainer spier stimulator heeft een aantal indicatoren voor de gezondheid, waarbij het gebruik ervan niet aanbevolen. Informatie met een lijst van contra-indicaties geplaatst in de gebruiksaanwijzing riem EMS-Trainer.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...