Nieuws

Electricity Saving Box – adviezen, prijs, waar energiebesparing te kopen, is het de moeite waard?

Misschien zullen weinig mensen overblijven die niet hebben gehoord over dit prachtige apparaat. In het stopcontact – en de rekening werd onmiddellijk verminderd met 30%. Gewoon een droom economisch meester …

“Economical elektriciteit” Electricity Saving Box – de meest sensationele, maar niet het enige apparaat in zijn soort. Met elke verhoging van de tarieven, de nieuwe “Electricity Saving Box” die stralen in het hele land als warme broodjes. De reden voor deze populariteit is niet in de lichtgelovigheid van onze mensen, en in het banale wens om een ​​resultaat zonder iets te doen te krijgen. Een ander ding dat kopers van deze apparaten gemakkelijker te bedrogen slachtoffers en niet hersenloze fans van een freebie te voelen.

Scam of de waarheid? En wat denk je?

Veel van de “slachtoffers” om de aankoop van de Elektriciteit Saving Box rechtvaardigen is het feit dat, naar verluidt, ze zijn niet experts en zijn dus gemakkelijk misleid. Ik, echter, zijn niet erfelijk elektricien, maar er zijn bepaalde tekenen die duidelijk aangeven “Scam.”

 1. Een duidelijke discrepantie tussen de prestatie-indicator en de prijzen. Nou, het is waar, hoe doos voor $ 4 me een derde (of zelfs de helft) kunnen besparen van elektriciteit?
 2. De wijze van distributie “Electricity Saving Box”. Denk je niet dat deze know-how adequaat vertegenwoordigd in de grootste retail-netwerken, waar hij werd opgesteld een enorme rij? In plaats daarvan, het apparaat te verkopen op sites odnostranichnikov, of ze worden verspreid over de binnenplaatsen van het individu, die zichzelf de exclusieve distributeurs.
 3. Het gebrek aan directe antwoorden op eenvoudige vragen. Voorbeeld. “Economical” verlaagt het energieverbruik met 30%. Oke. Nu is mijn teller maakt 100 omwentelingen per minuut. Als ik in het apparaat is aangesloten, het aantal omwentelingen daalt tot 70, toch? In reactie U hoort herhaaldelijk verhalen over reactief vermogen en fase verschuivingen, maar niet een bevestigend antwoord.
 4. OL>

  Dus zelfs zonder in te gaan op de technische kenmerken, wordt het bijna begrijpelijk, echtscheiding of de waarheid. Maar het element van twijfel blijft. Trouwens, wat er binnenin ons de strijd van de dorst van een freebie van logica is niet altijd eindigt met de overwinning van de laatste. Dan haasten we op het internet zoeken naar informatie over elektriciteit opslaan Box en echte klant adviezen. En toen trad, we beginnen om zijn gedachten te veranderen.

  Elektriciteit Saving Box: adviezen van professionals en kopers

  Nou wat hier niet te kopen als rond geheel positieve adviezen, en niet alleen voor kopers, maar ook deskundigen met kennis van de materie die het werkingsprincipe van het apparaat. En het bespaart elektriciteit, en de spanning stabiliseert en verlengt de levensduur van apparatuur. Hier is een typische feedback van de “echte” kopers:

  Let wel, ik specifiek koos voor een vrij voorzichtige mening, niet enthousiast lof, van wie een mijl is “het spoor”. Dit zou wel eens verward met het echte werk, zo niet een paar kleine dingen uitstaande hoofd van de auteur.

  1. Het ontbreken van de nuances van de operatie die onvermijdelijk ontstaan ​​bij mensen echt profiteren van elk apparaat. Mensen gewoon woord voor woord herhaald wat er in de beschrijving “Electricity Saving Box” op een van de verkoop sites. Hij had nog nooit gezien.
  2. De nadruk op lage prijs en de extra voordelen – “onderbrekingen werd minder” Het advies is duidelijk een boost aan het kopen, hoewel (hebben om krediet te geven) niet.
  3. “Een groot deel van de vervalsingen”. Een duidelijke hint dat het apparaat niet mag kopen van de Chinese, in de “vertrouwde” winkels. Nog steeds, op AliExpress het kost $ 4, en “onze” fleece voor precies $ 10 tot $ 40.
  4. Onder de mening zijn er meer en reacties. Ze zijn allemaal negatief, maar de auteur heeft geen enkel antwoord of weerlegging in feite van de beschuldigingen tegen hem van onoprechtheid gevolgd.
  5. OL>

   Waar zijn die “echte” kopers? Er is een dergelijk beroep –

   naar het thuisland schrijven adviezen voor geld te beschermen. Er zijn speciale platforms worden de tussenpersonen waar klanten (de verkopers) zijn op zoek naar kunstenaars en vice versa. En geloof me, het ontbreken van een noch het een noch het ander, is niet waargenomen. Het is een hele industrie waar alles op gang wordt gezet. De meer professionele de aannemer, des te moeilijker om zijn advies te onderscheiden van de echte en hoe meer hij verdient. En dan vragen we ons af, hoe is het? Alle lof een product, we kopen het, maar hij is een saaie GOV * th.

   Elektriciteit opslaan Box de ogen van deskundigen

   Toch is de volledige scheiding of hebben ten minste een deel van de waarheid? Zoals ik al zei, ik ben niet een elektrisch ingenieur. Bovendien, 100% humanist. Echter, kijkend naar de foto van de ingewanden “van de economie elektriciteit,” zelfs ik kan zien dat er geen ruimte is voor wonder.

   Enigszins vereenvoudigd elektrisch schema van de inrichting is als volgt. Spanning van het net wordt toegevoerd aan de filmcondensator, van meer dan 5 microfarad. Vervolgens, door de gelijkrichter, stroom gericht op weerstand, die de sterkte van de stroom vermindert. En al deze fijne kneepjes hoeft alleen maar om het te laten gloeien twee typische Chinees “oogbol”, die zij noemen LEDs.

   Waarom zo ingewikkeld? Nou, als je gewoon het lege vak zou verkopen, dan is de fraude zou snel worden ontdekt. Ten tweede, de LED’s geven de verschijning van het werk. Ten derde, de waarheid is dat deze regeling is een vereenvoudigde prototype van de huidige. Het wordt meestal gebruikt in sectoren waar sprake is van veel van de inductieve of capacitieve verbruikers. Pompen, compressoren, computerapparatuur … alleen de grootte van deze “rage” zal een garderobe, niet als een pakje sigaretten

   De meeste huishoudelijke apparaten hebben een actieve belasting, die geen reactieve component heeft. De uitzondering is dat, een koelkast en airconditioning, waar het niet meer dan 2%. Zelfs indien theorie mag de vermindering van het energieverbruik door vermindering van het reactieve component mag niet overschrijden pathetische 2%.

   Daarom Elektriciteit Saving Box – een volledige scheiding, ondersteund door soortgelijke om de waarheid met verhalen en kocht adviezen. De echte besparingen wordt niet manna uit de hemel, en het dagelijkse werk om de kosten van elektriciteit te verlagen en dus geld.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...